Tarragona

viernes, 29 de octubre de 2010

Ara Tarragona, SI




Ara Tarragona, SIJa fa temps que caminen per les contrades de Tarragona, de Cunit a Tortosa, hem anat fent camí, llarg i dur però camí.
Parlant amb la gent com nosaltres, escoltant, sobretot escoltant, els problemes, les angoixes, de cada una de les persones que hem trobat, perquè per davant de tot son persones. NO VOTS.

Ara tothom busca vots, nosaltres des de PxC, busquem persones, que creguin en el projecte, persones que tenen les mateixes inquietuds a tot Catalunya, i això es el que trobem als nostres mercats, a les nostres places, als nostres carrers.

Clar que son importants els vots, dir el contrari es mentir, i qui escriu, tingueu la certesa que no menteix, de veritat.
Hem tracten de persona, normal, i si ho soc, però treballadora i honesta com la que mes, i aquest es el meu actiu, aquesta es la meva virtut i la meva força.
Aquest es l’esperit que transmeto, o vull transmetre quan parlo amb la gent, quan escric, quan contesto, els correus etc.

Quan una persona sigui Dona o Home, o dona tot per una idea, això es el que compte, aquets es veritable sentiment de la democràcia, donar-ho tot per una idea de servei als demes, a la comunitat on vius, intentar fer el millor de tu mateix, i això es el que jo us puc oferir.

Des de el partit que represento, PxC, treballem moltes Dones i homes com jo, senzills, treballadors, que l’únic que voles es contribuir a la millora d’aquesta Catalunya que en estimem, d’aquesta Espanya que esta patint el pitjor de la crisi mundial i si amb la nostra contribució al Parlament podem fer que vagi una mica millor, la nostra feina aura valgut la pena.

A mes estic segura que la nostra tasca no cau en sac trencat, obre moltes ments a pensar, a dir allò que pensa en veu alta.

ATUREM LA CRISI
• PRIMER ELS DE CASA
• STOP immigració ILEGAL

Gracies per llegir-me

Myriam Muñoz
Candidata Per Tarragona PXC
Al Parlament de Catalunya